عمل کردن به دانشم مرا آهنربای ثروت کرد
در هر زمینه ای، شخصی که دانش و مهارت گسترده تری داشته باشد شانس موفقیت بیشتری نسبت به دیگران دارد. من با ورود به دنیای تجارت به این درک رسیدم و توانستم سود سرشاری را عاید خود و اطرافیانم کنم. در ادامه دوست دارم شما را با محصولات درجه یک خود آشنا کنم.
کشک خیس گاوی
کشک خیس گاوی از جمله خوشمزه ترین و مقوی ترین نمونه های کشک است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
یکی از محصولاتی که بسیار برای بدن مفید است و به خوردن مداوم آن توصیه شده است انواع لبنیات از جمله کشک است.
کشک خیس گاوی نمونه ای بسیار بهداشتی و با کیفیت است که شما می توانید آن را در شکل ها و ابعاد مختلف مصرف کنید.
بسته بندی های مختلف این کشک سالانه به تمامی نقاط کشور ارسال شده و در فروشگاه های مختلف در دسترس است.
اگر بسیار به این نمونه محصولات علاقه دارید پیشنهاد می کنیم برای یک بار که شده این نمونه کشک را تست کنید. تمامی افراد با هر سنی می توانند این کشک را بخورند و محدودیتی ندارد.
کشک پاستوریزه سمیه
از موارد مصرف کشک پاستوریزه سمیه می توانیم به استفاده این محصول برای پخت غذاهای لذیذ و متنوع و همچنین تزیین انواع آش و غذا اشاره کنیم.
معمولاً کشک پاستوریزه سمیه دارای دو درصد چربی بوده و این محصول را در سه مدل بسته بندی می کنند.
شامل ظروف شیشه ای، ظروف پلاستیکی، ظروف فلزی و مواد تشکیل دهنده کشک پاستوریزه می تواند از ماست چکیده کشک مایع صنعتی پودر آب پنیر و غیره باشد.
معمولاً کشک پاستوریزه را در وزن های مختلفی همچون 250 گرمی 450 گرمی 500 گرمی و 1000 گرمی به بازار توزیع میکنند.
اگر به مقدار صد گرم از کشک پاستوریزه استفاده کنید حدود 15 تا 21 گرم پروتئین را دریافت میکنید.
از سوی دیگر با مصرف 100 گرم کشک پاستوریزه می توانید 61 الی 77 گرم کربوهیدرات را دریافت کنید.
کشک خشک تنقلاتی
کشک خشک تنقلاتی یکی از پر خواص ترین لبنیات مورد استفاده در زندگی روزمره است که به دلیل داشتن کلسیم فراوان نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.
کشک خشک تنقلاتی از زمان های قدیم،در میان مردم جایگاه های ویژه ای داشته است و یکی از فراورده های لبنی است که سرشاز از کلسیم می باشد.
این محصول لبنی، به دلیل خواص فراوانی که دارد در سفره ی خانواده های ایرانی به خصوص غذاهای محلی مورد استفاده قرار می گیرد.
کشک خشک تنقلاتی از ماست و دوغ تهیه می شود.
این محصول، طعمی ترش مانند دارد که در غذاها مزه ی دلنشینی ایجاد می کند.
کسانی که توانایی هضم شیر را ندارند، این ماده ی لبنی به دلیل داشتن کلسیم و پروتیینی چند برابر شیر، می تواند جایگزین خوبی در رژیم غذایی این افراد باشد.