آراد برندینگ

با این ترفند آرزوی ثروتمندی ام را محقق ساختم

من نیز مانند خیلی از افراد دیگر در این جامعه از همان نوجوانی یک آرزو بود که همیشه در سر داشتم و آن هم داشتن و یا رسیدن به پول و ثروتی تمام نشدنی بود و سال ها گذشت و من در پی یافتن راهی برای محقق ساختن آرزویم بودم که با دنیای شگفت آور تجارت آشنا شدم و با فعالیت در زمینه کشت و پرورش انواع کلم توانستم به آرزوی دیرینه خود برسم.

کلم قمری

کلم قمری از انواع غده گیاه است که ریشه و برگ از آن جدا شده و فقط خودش مصرف می شود.

رنگ کلم سبز بوده و طعم و بوی مطبوعی دارد. این کلم حاوی پتاسیم، منیزیم، کلسیم، آهن و همچنین ویتامین‌ های ث، ب -کمپلکس، آ و کا است.

همچنین کلم قمری سرشار از فیبر و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که برای انواع بیماری ها کاربرد دارد.

کلم سنگی یا قمری حاوی ترکیبی به نام فنتیل ایزوتیوسیانات است، که این ترکیب برای درمان سرطان‌ پروستات بسیار مفید است.

مصرف قنبید به دلیل ویتامین ث موجود در آن برای متعادل شدن چربی و خشکی پوست، همچنین تقویت مو توصیه شده است.

C:\Users\MacanPc\Downloads\Logo (1) - 2023-02-14T133202.113.jpg

کلم بروکلی سبز

کلم بروکلی سبز، بروکلی غنی از ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و آهن می باشد.

نسبت به انواع سبزیجات معمولا کلم بروکلی پروتئین های بیشتری دارد، بروکلی به صورت خام و هم به صورت پخته می تواند مصرف شود.

اما می توان گفت، بروکلی به صورت پخته و در بخاری که به صورت ملایم باشد خواص آن چندین برابر می شود.

بروکلی خام معمولا دارای 7% کربوهیدرات و 90% آب و 3% پروتئین می باشد و این محصول دارای 31 کالری می باشد.

بروکلی اصولا به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آب، متاسفانه دارای مقدار پروتئین کمتری نسبت به سایر سبزیجات می باشد.

C:\Users\MacanPc\Downloads\Logo (1) - 2023-02-14T133222.835.jpg

کلم کیل

در این بخش از مقاله قصد داریم مشخصاتی از کلم کیل را برای تان برشماریم یکی از مهمترین مشخصه هایی که می‌ توان برای این محصول در نظر گرفت رنگ آن است.

به طور کلی رنگ کلم که سبز و مزه آن شیرین می باشد اما بخشهای میانی و مرکزی آن دارای رنگ روشن تر هستند این کلم به لحاظ مزه مشابه با انواع کلمهای خوراکی است و قابل استفاده در سالادها می باشد.

برگهای گوشتی آن بیانگر این است که این نوع کلم دارای مقادیر زیادی از فیبر گیاهی در بافت خود می باشد یکی دیگر از مشخصات این گیاه خوراکی این است که زمان کشت و پرورش آن در روزهای زمستان است.

این محصول در کاهش کلسترول بسیار موثر است.

زیرا مقاومت در برابر سرما ویژگی بارز کلم کی می باشد به طوری که قرارگیری در معرض سرما موجب بهتر شدن طعم آن می گردد.

C:\Users\MacanPc\Downloads\Logo (1) - 2023-02-14T133240.608.jpg

تبلیغات
دکمه بازگشت به بالا