از تولید کشمش مستقیما به ثروت رسیدم
از تولید کشمش مستقیما به ثروت رسیدم
یکی از حوزه هایی که می تواند هر فردی را در مدت زمانی کوتاه به ثروت برساند تولید کشمش است به همین دلیل من در این صنعت شروع به کار کردم و از همان ابتدای کار به درآمد بالایی دست یافتم و در ادامه این مطلب برخی از محصولاتم را همراه شما بررسی خواهیم کرد.
کشمش ارومیه
قیمت کشمش ارومیه پلویی تاکستان در بازار تهران بسیار معقول و اقتصادی می باشد، کشمش از جمله فرآوری های مهم انواع انگور می باشد، کشمش از جمله میوه های خشک می باشد که از زمان قدیم تا به امروز نیز مصرف زیادی داشته به طوری که از آن در طبخ انواع غذاها و کیک و دسر استفاده می شود، از این رو با توجه به نیاز بازار داخلی به این محصول، این مجموعه آن را با کیفیت حداکثری در سراسر کشور عرضه می کند.
مورد دیگر، این است که محصول پلویی فقط قرمز یا سیاه رنگ نیست بلکه دو حالت دیگر نیز وجود دارد که به رنگهای قهوهای روشن و قهوهای تیره نیز هستند و آنها نیز در بازار ایران با نام کشمش پلویی شناخته میشوند. محصولاتی که به آن اشاره کردیم به ترتیب با نام کشمش تیزابی و کشمش خرمایی نامیده می شوند که آنها هم برای مصارف پلویی و نیز در کنار برنج و نیز برای تولید کیک و کلوچه و شیرینی نیز کاربرد دارند.
کشمش ایران
تاکستان استان قزوین یکی از اصلی ترین تولید کنندگان انواع کشمش ایران محسوب می شود و اگر قرار باشد محصول شاخص آن را نام ببریم قطعاً به نام کشمش پلویی بر خواهیم خورد این محصول قرمز یا سیاه رنگ به صورت بی هسته بوده و برای بازار داخلی بسیار کاربرد دارد.اگر به دنبال خرید محصول پلویی هستید باید بدانید که این محصولات از کارخانه در کارتون های 9 کیلویی فرآوری و بسته بندی میشوند و برای ارسال نیز به همان صورت انجام خواهند شد، اما شرکتهای واسطه نظیر گلستان و برتر این محصولات را از کارخانه با کارتون خریداری کرده و سپس در بسته بندی های سلفونی 400 و 800 گرمی آنها را عرضه میکنند.
مورد مهم این است که به صورت کلی کشمش های تاکستان در ایران بی نظیر است و طبیعتاً قیمت کمی بالاتر نیز خواهند داشت که هم به خاطر کیفیت محصول ابتدایی است و هم نوع سورت کارخانه ها در این شهر به صورت دو بار سورت این محصولات را فرآوری می کنند.
کشمش پلو
معرفی بهترین نوع کشمش پلو صادراتی مرغوب همان طور که می دانید، کشمش ها انواع مختلف دارند و هر کدام از آن ها با توجه به طعم، مزه و نحوه خشک شدن و نوع انگور به کار رفته در تولید، با یکدیگر متفاوت می شوند، در ادامه به چند مورد از انواع کشمش پلویی تاکستان مرغوب پرداخته میشود:
کشمش پلویی تیزابی: خشک کردن کشمش به روش تیزاب از جمله روش قدیمی در خشک کردن آن است، در واقع کشمش تیزابی به نحوهی خشک کردن انگور مرتبط است که از مادهی معدنی به نام تیزاب در تولید آن استفاده می شود که می توان انواع مختلف کشمش به این روش خشک شود.کشمش پلویی صادراتی: این نوع کشمش از جمله کشمش های پرمصرف می باشد که از لحاظ ظاهری دارای رنگ قهوهای تیره تا روشن است که اغلب در طبخ غذا از این نوع کشمش استفاده می شود.