قوه خلاقیت شما را به سرزمین رویایی ثروت منتقل می کند
بی شک یکی از عوامل موفقیت در زندگی داشتن قوه خلاقیت است. زیرا شما می توانید با کمترین زمان بهترین نتیجه را بگیرید و سریع تر به اهداف خود برسید. گاهی فقط داشتن ایده خوب می تواند همه مشکلات را حل کند و شما را نجات دهد. در ادامه همراه ما باشید تا با حوزه ای سودمند بیشتر آشنا شوید.
ترشی فلفل
شما عزیزان می توانید ترشی فلفل را به عنوان یک افزودنی خاص در کنار غذاهایتان سرو کرده و از خواص بی نظیر و طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
از دیر باز ایرانیان در کنار ساندویچ هایی چون فلافل، از این ترشی برای تند کردن و دادن طعمی خاص به غذا بهره می گرفتند.
ترشی فلفل در هر کشوری با توجه به نوع فلفل کشت شده در آن کشور، تهیه شده و مورد استفاده قرار می گیرد.
مهمترین انواع ترشی فلفل شامل: ترشی فلسفه قرمز، ترشی فلفل سبز، ترشی فلفل دلمه ای، ترشی فلفل سیاه می باشد.
ترشی قارچ
لازم به ذکر است ترشی قارچ با دارا بودن پروتئین، آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها نقش موثری در پیشگیری از دیابت و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن دارد.
ترشی قارچ از پرخاصیت ترین انواع ترشی هاست که علاوه بر داشتن طعمی دلپذیر از خواص بسیار خوبی برخوردار است.
این ترشی ها در زمان کوتاه تری آماده می شوند و در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها موثر هستند.
کاهش کلسترول خون و درمان کم خونی از جمله ویژگی های شگفت انگیز این ماده غذایی محسوب می شود.
برای تهیه این نوع ترشی از قارچ های نسبتا ریز تر استفاده می شود.
استفاده از سیر به همراه قارچ می تواند ارزش این خوراکی جذاب را چند برابر کند.
این محصول با دارا بودن آنتی بیوتیک های طبیعی می تواند به خوبی از بدن در برابر انواع میکروب ها محافظت کند.
ترشی کلم قرمز
یک نوع چاشنی بسیار خوشمزه ترشی کلم قرمز می باشد که افزون بر این جهت دور چین بشقاب و تزئین غذا از آن استفاده می شود.
به ترکیب سرکه، نمک، فلفل، سبزیجات و صیفی جات مختلف به همراه ديگر مواد طعم دهنده ترشی می گويند.
همانطور که از نام آن مشخص است طعمی ترش و ملس یا تند و تیز دارد که قدمتی چندین هزار ساله در کشور مان دارد اما نوع صنعتی آن کمتر از یک قرن می باشد که در ایران رواج پيدا کرده است.
انواع مختلفی از این چاشنی خوش عطر و طعم در دنیا وجود دارد که کلم قرمز یکی از آنها می باشد.
کلم قرمز دارای خواص فراوان و منبع غنی ویتامین های مختلف همچنین آنتی اکسیدان می باشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن و گوارش کمک می کند.